Nyheter


18.09.22

Hela 2022 har varit både bra och utmanande för kaminbranschen och Nordic Heating är inget undantag. Rekordförsäljning varvas med mycket långa och osäkra leveranstider på produkter, snabba prishöjningar och inte minst ett stort tryck från kunder.

Efter sommaren har detta tryck ökat till nivåer som branschen aldrig tidigare skådat, med många som rapporterar om orderingångar som dubblats eller tredubblats eller t..o.m. mer jämfört med ifjol. Även om vi på Nordic Heating idag är fler anställda än aldrig förr så har vi sedan en tid haft stora problem att svara alla kunder som kontaktar oss. Det ber vi om ursäkt för, men förklaringen är naturlig - tiden räcker inte till, trots övertidsarbete.

I dessa speciella tider har vi nu beslutat att på obestämd tid helt stänga vår telefonväxel. Detta för att ge oss en chans att ta hand om de kunder som redan kontaktat oss och väntar på svar. Alla kunder är dock välkomna att kontakta oss på info@nordicheating.se - med stängd växel så hoppas vi kunna hålla snabba svarstider på den mailen.

Vår fysiska butik begränsar öppettiderna till 13-17 under tisdag-fredag och 11-15 på lördagar. Vi rekommenderar alla lokala kunder att i första hand besöka oss på plats.

Tack!