Nyheter


16.11.20

Med anledning av den ökade smittspridningen och regeringens och lokala myndigheters nya restriktioner önskar vi informera om hur vår lokala verksamhet i Gästrikland bedrivs:

 - Butiken är öppen som vanligt. I normalfallet är den bemannad av 3-5 personer som är utspridd över större ytor. Eftersom vi säljer sällanköpsvaror så är kundantalet i butiken oftast lågt och någon trängsel uppstår ytterst sällan.

 - Handsprit finns lättillgängligt i butiken.

 - Vår personal försöker i största möjliga mån hålla behörigt avstånd till Dig och vi önskar att Du gör detsamma till oss. Vill Du prata med oss strax utanför butiken gör vi gärna det.

 - Personal med minsta symtom på sjukdom stannar givetvis hemma.

 - För Dig som kund som inte kan eller vill komma in i butiken så ställer vi gärna upp med att fota och filma utställningsprodukter i mån av tid.

 - Vill Du komma till vår butik men av smittorisk-skäl inte känner DIg trygg med det, så kontakta oss gärna ändå. Vi skall då i största möjliga mån ge Dig möjligheten att komma in i butiken utanför ordinarie öppettider för en helt privat visning med endast en säljare på plats. 

- Vi gör installationer som vanligt men ber Er kunder som bokat installation att omedelbart informera oss om någon i hushållet har symtom på smitta. Vi ber Er också att hålla avstånd när vi utför arbete hos Er.

 

Vi vill slutligen informera alla våra kunder om att vi befinner oss i högsäsong och gör vårt absolut bästa för att så snabbt som möjligt leverera Era varor runtom i landet, svara på Era frågor osv. Vi hinner dock inte riktigt med allt inom den tid vi önskar, vilket vi ber om överseende för!